Mijn 2 grote inspiratiebronnen op het internet

Geschreven door

Dat het internet een onuitputtelijke bron is van inspiratie en informatie, dat wisten we al. Maar deze twee websites over bewaren en restjes verwerken zijn absoluut de moeite waard om eens te checken.

koelkast-restjes-inspiratie

Bewaartijden checken, inspiratie opdoen, … Het internet is een onuitputtelijke bron van inspiratie voor mij. Dit zijn mijn twee favoriete websites voor voedselbewaring en restjesverwerking:

  •  Stilltasty.com:
    Als ik wil weten hoelang mijn tajine, groentesoep of versgebakken slagroomtaart lekker blijft in de koelkast? Dan surf ik naar www.stilltasty.com en geef ik de bereiding in. Deze handige databank van recepten en gerechten vertelt in één klik wat de maximale bewaartijd is van duizenden schotels en producten. Snel en handig!
  • Love your Leftovers op Pinterest:
    Pinterest is absoluut mijn grootste inspiratiebron om restjes te verwerken. Het is een onuitputtelijke ideeëncatalogus. Af en toe zoek ik ook inspiratie op YouTube, maar Pinterest blijft mijn favoriet.

Meer van Louie Van Nieuwenborgh

© 2018 - Privacy- & Cookiepolicy - Gerealiseerd door ContentMoon in samenwerking met De Geschoren Aap, Dickytall, Oeyen & Winters