Hoe lang kun je voedingsmiddelen in de diepvriezer bewaren?
- tot 1 maand:
- Slagroomgebak, gebak met slagroom
- 1 tot 2 maanden:
- Boter
- Margarine
- 1 tot 3 maanden:
- Cervela, spek, rookvlees (gezouten vleeswaren)
- 2 tot 3 maanden:
- Rauw gehakt, hamburgers, slavink (gemalen vlees)
- 2 tot 4 maanden:
- Blok jonge, belegen en oude kaas
- tot 3 maanden:
- Vlees: gebakken en gebraden vlees, boterhamworst, gekookte worst, gebraden gehakt, leverworst (gekookte vleeswaren), ham, casselerrib, kipfilet, fricandeau, rosbief
- Vis: rauwe zalm, makreel (vette vis), gerookte zalm, gerookte makreel, gerookte paling, zoute haring, kibbeling, garnalen, gekookte mosselen
- Zuivel: brie
- Gesneden groenten nadat ze eerst geblancheerd zijn
- Vlees, vis, groente en vruchten uit blik of glazen pot in een bewaardoosje
- Kant-en-klaarmaaltijden, restjes van warme maaltijden, soep
- Appelgebak, taart zonder slagroom
- tot 4 maanden:
- Rauwe kip
- tot 6 maanden:
- Moedermelk
- Rauwe kabeljauw, schol, tonijn (magere vis)
- tot 8 maanden:
- Zelfgemaakt fruit- en groentehapje
- tot 9 maanden:
- Rauw rundvlees
- tot 12 maanden:
- Wortelen, broccoli, witlof en bloemkool, nadat je ze eerst blancheert.
Terug naar alle vragen ›