Welke voedingsmiddelen kun je 1 tot 2 dagen in de koelkast bewaren?
- 1 dag:
- Vlees: rauw gehakt, hamburgers, slavink (gemalen vlees)
- Vis: garnalen, rauwe mosselen
- Groenten: gesneden groenten
- Babyvoeding: zelfgemaakt fruithapje en groentehapje
- Overige: huzarensalade, eiersalade, slagroomgebak, gebak met slagroom
- 1 tot 2 dagen:
- Vis: rauwe kabeljauw, schol, tonijn (magere vis), rauwe zalm en makreel (vette vis), zoute haring, gekookte mosselen
- 2 dagen:
- Vlees: rauw rundvlees, rauwe kip, fricandeau, rosbief
- Vis: kibbeling (gebakken vis)
- Groenten: sla, andijvie, spinazie (bladgroenten)
- Overige: vlees, vis, groenten uit blik of glazen pot die je bewaart in een bewaarbakje, kant-en-klaarmaaltijden en restjes van warme maaltijden, bereide soep
Terug naar alle vragen ›