Hoe lang kun je voedingsmiddelen in de diepvriezer bewaren?

Categorie: Gebruik
  • tot 1 maand:
    • Slagroomgebak, gebak met slagroom
  • 1 tot 2 maanden:
    • Boter
    • Margarine
  • 1 tot 3 maanden:
    • Cervela, spek, rookvlees (gezouten vleeswaren)
  • 2 tot 3 maanden:
    • Rauw gehakt, hamburgers, slavink (gemalen vlees)
  • 2 tot 4 maanden:
    • Blok jonge, belegen en oude kaas
  • tot 3 maanden:
    • Vlees: gebakken en gebraden vlees, boterhamworst, gekookte worst, gebraden gehakt, leverworst (gekookte vleeswaren), ham, casselerrib, kipfilet, fricandeau, rosbief
    • Vis: rauwe zalm, makreel (vette vis), gerookte zalm, gerookte makreel, gerookte paling, zoute haring, kibbeling, garnalen, gekookte mosselen
    • Zuivel: brie
    • Gesneden groenten nadat ze eerst geblancheerd zijn
    • Vlees, vis, groente en vruchten uit blik of glazen pot in een bewaardoosje
    • Kant-en-klaarmaaltijden, restjes van warme maaltijden, soep
    • Appelgebak, taart zonder slagroom
  • tot 4 maanden:
    • Rauwe kip
  • tot 6 maanden:
    • Moedermelk
    • Rauwe kabeljauw, schol, tonijn (magere vis)
  • tot 8 maanden:
    • Zelfgemaakt fruit- en groentehapje
  • tot 9 maanden:
    • Rauw rundvlees
  • tot 12 maanden:
    • Wortelen, broccoli, witlof en bloemkool, nadat je ze eerst blancheert.

Terug naar alle vragen

Gerealiseerd door ContentMoon in samenwerking met De Geschoren Aap, Dickytall, Oeyen & Winters