Welke voedingsmiddelen kun je 1 tot 2 dagen in de koelkast bewaren?

Categorie: Gebruik
  • 1 dag:
    • Vlees: rauw gehakt, hamburgers, slavink (gemalen vlees)
    • Vis: garnalen, rauwe mosselen
    • Groenten: gesneden groenten
    • Babyvoeding: zelfgemaakt fruithapje en groentehapje
    • Overige: huzarensalade, eiersalade, slagroomgebak, gebak met slagroom
  • 1 tot 2 dagen:
    • Vis: rauwe kabeljauw, schol, tonijn (magere vis), rauwe zalm en makreel (vette vis), zoute haring, gekookte mosselen
  • 2 dagen:
    • Vlees: rauw rundvlees, rauwe kip, fricandeau, rosbief
    • Vis: kibbeling (gebakken vis)
    • Groenten: sla, andijvie, spinazie (bladgroenten)
    • Overige: vlees, vis, groenten uit blik of glazen pot die je bewaart in een bewaarbakje, kant-en-klaarmaaltijden en restjes van warme maaltijden, bereide soep

Terug naar alle vragen

Gerealiseerd door ContentMoon in samenwerking met De Geschoren Aap, Dickytall, Oeyen & Winters